fredag 10 juni 2011

En students lyckliga dar.

Sitter med kaffekoppen och Jamie Cullum. Ute är det närmare 30 grader varmt i skuggan - äntligen är det sommar på riktigt! Undrar om det här är den enda värmen vi får dock. En hel sommars värme koncentrerad på tre dagar. Det skulle inte förvåna. Men det är skönt att ledigheten inträffar nu så att man hinner nyttja vädret. Börjar jobba nästa vecka, så för mig spelar det egentligen ingen roll om det är mulet resten av veckan.

Gårdagens fika med Gunnar ställdes in pga. att bajsbussen aldrig kom. Alltså, jag blir alltid så irriterad på detta. Hur kan de vilja att folk ska åka mer buss när man fan aldrig kan lita på att den kommer, och när det för en vuxen människa är dyrare att ta bussen än att åka bil 3,5 mil in till stan. Helt sjukt är det. Nåväl, förrgårdagens fika med Tove var i alla fall oerhört trevlig, den måste vi göra om!

Idag är det även så att lillebror tar studenten. Sen är det ingen mer i vår familj som går gymnaiset. Vad konstigt på nåt sätt. Hursomhelst, det blir kul att se på en student utifrån.

Jag och Tove i tvåan innan det beryktade KUHI-projektet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar