tisdag 8 maj 2012

Halvt körkort - check!

Just nu innehar jag ett halvt körkort; klarade teoriprovet idag! Såååååå himla skönt! Det känns ovanligt att inte behöva tänka på att plugga teori eftersom det har funnits i mitt medvetna ända sen januari, och jag får hela tiden upp tankar i huvudet som låter "shit, måste plugga teori NU" och då är det så himla skönt att tänka att det behöver jag aldrig mer göra (förutsatt att jag klarar uppkörningen inom 2 månader men det ska jag väl bannemig göra)!

Det var jättenervöst att trycka på knappen "avsluta prov", shit, jag har nog aldrig varit nervös inför ett prov förut. Mitt hjärta hoppade och jag kunde inte styra mungiporna när den gröna texten som stavade ordet "Godkänt" dök upp. SÅ. HIMLA. SKÖNT!

Men än kan jag inte slappna av helt. Klumpen i magen fortsätter att påminna mig om sin existens och den blir jag nog inte av med förrän ev. på fredag då jag har uppkörningen. Klarar jag den inte kommer nog klumpen sitta där ett tag till. Men imorrn har jag körlektion och jag hinner köra lite på fredag också så nog fan ska det gå..

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar